Overzicht TV abonnementen

FOX Sports Eredivisie Vanaf € 17,95 Bestellen
FOX Sports International Vanaf € 11,95 Bestellen
FOX Sports Eredivisie plus International Vanaf € 24,95 Bestellen
Eredivisie
Jupiler League
KNVB Beker
UEFA Europa League (NL)
UEFA Europa League (Int)
Barclays Premier League
Serie A
FA Cup
Capital One Cup
DFB-Pokal
Coppa Italia
NFL
MLB
ATP World Tour 500
ATP World Tour Masters 1000
Wimbledon
Zakelijk

U wilt FOX Sports aanbieden in uw horeca gelegenheid?
Bekijk de mogelijkheden van FOX Sports Zakelijk.

FOX Sports Zakelijk

FOX Sports brengt nationale en internationale sporten live bij u in de huiskamer. Van iedere speelronde worden hier alle Eredivisie wedstrijden en een selectie van de beste nationale en internationale voetbalwedstrijden live uitgezonden en gepresenteerd door de vaste gezichten Jan Joost van Gangelen, Toine van Peperstraten en Kees Jansma. De wedstrijden worden van een deskundige blik voorzien door de beste analisten uit binnen en buitenland. Naast voetbal is ook de NFL en MLB te zien en volgt u alle toernooien uit de ATP World Tour Masters 500, ATP World Tour 1000 en het belangrijkste tennistoernooi ter wereld: Wimbledon. FOX Sports is zeven dagen per week topsport en is bij een groot aantal TV aanbieders ook in HD beschikbaar.

U dient te beschikken over digitale televisie om FOX Sports te ontvangen.

Hoe werkt GO?

FOX Sports GO

Bent u een keer op bezoek bij familie, staat u in Nederland op de camping of bent u onderweg? Geen probleem, met FOX Sports GO kunt u alles (live) volgen via uw PC, laptop, tablet, Mac, smartphone of Chromecast. Live wedstrijden, programma’s, goals, samenvattingen, interviews en meer. U hoeft nooit meer iets te missen. Indien u een FOX Sports abonnement heeft bij een van de deelnemende TV-aanbieders dan kunt u direct en gratis gebruik maken van de GO service. Ook is FOX Sports GO los te bestellen via deze website.

*De GO dienst is alleen beschikbaar binnen Nederland en onderdeel van het FOX Sports abonnement bij deelnemende TV-aanbieders. Kijk voor meer informatie op foxsports.nl/go

Sidekick

FOX Sports Sidekick

Beleef de wedstrijdspanning nog intenser met Sidekick, het tweede scherm van FOX Sports. Met Sidekick is het mogelijk om de belangrijkste wedstrijdmomenten uit de Eredivisie vanuit meerdere cameraposities terug te spelen wanneer het u uitkomt. Bekijk ook alle live statistieken, spelers vergelijkingen, heatmaps en stem op man of the match. Sidekick is onderdeel van het FOX Sports GO abonnement. Indien u een FOX Sports abonnement heeft bij een van de deelnemende TV-aanbieders dan kunt u direct en gratis gebruik maken van de GO service. Kijk voor meer informatie op foxsports.nl/go.

Programma's

FOX Sports Programma's

Naast het grote aantal live wedstrijden is er op FOX Sports ook veel extra’s te zien. Bekijk uitgebreide voor en na beschouwingen, documentaires en uiteraard is er alle aandacht voor de samenvattingen van de gespeelde wedstrijden en de hoogtepunten van het afgelopen weekend. Ook is er alle aandacht voor de 18 Eredivisie Clubs in Club TV met het laatste clubnieuws, interviews en clubreportages.

Apps

Met de apps van FOX Sports hoeft u geen moment meer te missen. Bekijk alle live wedstrijden, goals, samenvattingen, interviews en het laatste nieuws op uw TV, PC, tablet of smartphone. Download gratis de FOX Sports NL apps in de app stores of via google play. De FOX Sports NL apps zijn ook gratis te downloaden via uw Samsung Smart TV, Philips Smart TV of op uw Xbox 360. Zo kunt u ook genieten van live wedstrijden en samenvattingen van onze nationale voetbalcompetities en clubs.

Bestel nu FOX Sports

KLANTENSERVICE

VEELGESTELDE VRAGEN

WAAR EN HOE KAN IK FOX SPORTS EREDIVISIE BESTELLEN?
U kunt FOX Sports bestellen via deze website of door contact op te nemen met onze klantenservice op 0909-0101 (€ 0,10 p/m). U kunt ook contact opnemen met uw TV-aanbieder.

WAT IS DE LEVERTIJD VAN FOX SPORTS EREDIVISIE?
De levertijd van FOX Sports Eredivisie is afhankelijk van de gekozen aanbieder van digitale televisie en bedraagt gemiddeld 5 werkdagen.

Bekijk alle veelgestelde vragen

0909 - 0101 (€0.10 p/m)

Ma t/m vr: 09:00 - 21:00
Weekend: 10:00 - 21:00

*vanwege de zomerprogrammering is de klantenservice op zaterdag geopend tot 17:00 en zondag gesloten tenzij er live registraties zijn.

klantenservice@foxsports.nl